ABOUT US | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | KAPETANAKIS GROUP
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SITE > ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 ΤΖΙΛ ΣΛΗΜΑΝ

«Έρωτας με την πρώτη ματιά» είναι η καλύτερη φράση για την περιγραφή της σχέσης ζωής που με συνδέει με το Πήλιο από το φθινόπωρο του 1986, όταν πρωτοήρθα για μια σύντομη επίσκεψη. Οι σπάνιες ομορφιές των βουνών, της θάλασσας και της αρχιτεκτονικής άφησαν ίχνη ανεξίτηλα στο νου μου. Ίχνη που ποτέ δεν ξεθώριασαν. Τρία χρόνια αργότερα παραιτήθηκα από την δουλειά μου στον τουρισμό στη Ρόδο, μετακόμισα στο Πήλιο και αγόρασα ένα παλιό αρχοντικό, το Παλιό Μεταξουργείο, το οποίο μετέτρεψα σε ξενώνα με την συμπαράσταση και βοήθεια ενός αρχιτέκτονα, μαστόρων και φίλων.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, τα συναισθήματα αγάπης και σεβασμού που έτρεφα για το Πήλιο έγιναν βαθύτερα και εντονότερα. Γνώρισα κι άλλους λάτρεις του, οι οποίοι, σαν και μένα, ενδιαφέρονταν να κρατήσουν τα μονοπάτια και τα καλντερίμια του ανοιχτά για όλους τους εραστές της φύσης. Αυτό νομοτελειακά οδήγησε στην ίδρυση του Περιπατητικού Συλλόγου Βορειοανατολικού Πηλίου "Footprints".

Με το πέρασμα του χρόνου η ανάγκη να κάνουμε την ύπαρξή μας γνωστή ανά τον κόσμο οδήγησε στην δημιουργία του pelionet, ιστοσελίδας που στοχεύει στην πληροφόρηση όλων εκείνων που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν και να απολαύσουν το παραδεισένιο Πήλιο. Σκοπός μας είναι επίσης η συνεχής αναβάθμιση των παρεχομένων πληροφοριών ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να έχουν στην διάθεσή τους τις πιο πρόσφατες εξελίξεις. Προς τούτο υπάρχει στα banners του pelionet χώρος ικανός να φιλοξενήσει τις σκέψεις και διαφημίσεις όλων εκείνων που επιθυμούν να κάνουν την επιχείρησή τους γνωστή στα πέρατα του κόσμου.

Ελπίζουμε ότι η επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας θα είναι μια απολαυστική εμπειρία που θα αποτελέσει την απαρχή μιας δικής σας σχέσης ζωής με το Πήλιο.

Θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη στους κάτωθι εραστές του Πηλίου που με πολλή αγάπη και σκληρή δουλειά συνέβαλαν στην δημιουργία του pelionet:

Καπετανάκης Ηλίας
Για την εργατικότητα και σκληρή δουλειά του, τις καταπληκτικές φωτογραφίες του, την εξαίρετη σχεδίαση και εκτέλεση της ιστοσελίδας, τον ενθουσιασμό και τις ιδέες του, την ανεξάντλητη υπομονή του με μένα -- ήμουν ανίδεη από υπολογιστές -- και τέλος για τις μακρές συζητήσεις μας περί όνου αφτιών.


Άνγια Κοσμόγλου-Ίιβονεν
Από την Φινλανδία, μόνιμο κάτοικο Τσαγκαράδας και λάτρη του Πηλίου, γιατί μου επέτρεψε να δανεισθώ τον σύζυγό της για να κάνει ένα σωρό δουλειές για το pelionet.

Στέφανο Κοσμόγλου
Έναν ακόμα φανατικό φίλο του Πηλίου, ο οποίος, εκτός από το ότι δέχθηκε να τον δανεισθώ για να γράψει τα περισσότερα κείμενα, αγγλικά και ελληνικά, να κάνει τις μεταφράσεις διορθώσεις και βελτιώσεις για το pelionet, σε κρίσιμες στιγμές εμφανίζονταν σαν από μηχανής θεός για να με σώσει από διάφορες επερχόμενες καταστροφές.

Μιχάλη Πόρναλη
Για την ευγενή του άδεια να χρησιμοποιήσω τις θαυμάσιες φωτογραφίες του και πληροφορίες από το λεύκωμά του «ΠΗΛΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ», μια πραγματικά εκπληκτική παρουσίαση του Πηλίου.

Θάνο Λαμπρόπουλο και Σωτήρη Κουκιάσα για την ευγενή τους άδεια να χρησιμοποιήσω τις υπέροχες φωτογραφίες τους.

Νίκο Αναστασίου
Δάσκαλό μου στους υπολογιστές από το Μούρεσι, για την ανεξάντλητη υπομονή του και για την μεγαλοθυμία και ηρεμία με τις οποίες απαντούσε όλες τις πανικόβλητες τηλεφωνικές μου κλήσεις.

Λεύτερη Κοντό
Από την Αγριά, για την συνεισφορά λεπτομερειακών και χρήσιμων πληροφοριών.

Άννα Μάρντα
Από την Αθήνα, για την συνεισφορά ιδεών και την υποστήριξη και ενθάρρυνση που μου παρείχε.

*Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς φίλους και πελάτες οι οποίοι κατά καιρούς μου έστειλαν αναμνηστικές φωτογραφίες από την διαμονή τους στο Πήλιο, μερικές από τις οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο pelionet.

web development and e-marketing : Kapetanakis Ilias 
text: Kosmoglou Stefanos    

  CopyRight © 2002-2005 PELIONET. All rights reserved  
 Contact PELIONET